La Liga

Barcelona face scor cu Sevilla. Meci terminat in 9 jucatori de catalani!

Sursă foto: https://twitter.com/fcbarcelona

Barcelona se mentine in urmarirea liderului Real Madrid dupa victoria categorica obtinuta, cu 4-0, pe teren propriu in fata celor de la Sevilla, pana nu demult prima clasata din La Liga.

Un succes conturat pentru gruparea blaugrana inca din prima repriza, cand Luis Suarez, Vidal si Dembele au scuturat plasa portii andaluzilor.

Suarez a punctat pentru 1-0 in mintuul 27 din centrarea lui Semedo. O finalizare spectaculoasa pe spate din partea uruguayanului.

Vidal a pus apoi decisiv piciorul in minutul 32 la o minge trimisa spre poarta de Arthur dupa un triunghi rapid de pase al gazdelor.

Acelasi Arthur a fost omul cu pasa decisiva si la reusita de 3-0 bifata in minutul 35 de francezul Dembele. Patrundere in careu, evitarea eleganta a unui adversar si sut pe jos la coltul lung.

De pe lista marcatorilor nu putea lipsi Lionel Messi, iar argentinianul a pus cireasa pe tort cu 12 minute inaintea finalului cu un sut senzational din lovitura libera.

Barcelona a incheiat meciul cu doi jucatori mai putin pe teren, dupa ce Araujo a vazut rosu direct pentru tinerea lui Chicharito Hernandez la o faza in postuar de ultim aparator.

Dembele l-a ironizat pe centralul Matheu Lahoz si s-a ales cu al doilea galben, fiind eliminat si el la scurta vreme dupa Araujo.



Barcelona face scor cu Sevilla. Meci terminat in 9 jucatori de catalani!