La Liga

Atletico Madrid si-a asigurat prezenta pe podiuumul din Primera Division. Barcelona tine aproape

Echipa Atletico Madrid si-a asigurat cel putin locul trei la finalul campionatului spaniol dupa ce a invins, sambata dupa-amiaza, pe Villarral intr-un meci disputat pe teren propriu in etapa a 32-a din Primera Division.

Liderul campionatului spaniol s-a impus la limita prin golul reusit de Raul Garcia in prima parte a meciului cu Submarinul Galben.

In urma acestui succes "Saltelele" au ajuns la cota 79 de puncte in La Liga si nu mai pot pierde matematic prezenta pe podium la finalul sezonului.

Aceasta inseamna ca Atletico Madrid va juca pentru a cincea oara in Champions League, competitie unde in acest sezon a ajuns pana in sferturi si se afla la o mansa distanta de o calificare istorica in careul de asi.

Doar FC Barcelona poate opri pe Atletico Madrid in drumul spre semifinalele Ligii si tot formatia blaugrana pune presiune in campionat.

Catalanii au triumfat tot sambata si tot pe teren propriu in fata celor de la Betis Sevilla, cu 3-1.

Lionel Messi a reusit o dubla in minutele 15 si 86, in timp ce al treilea gol al gazdelor a fost opera lui Jordi, fundasul celor de la Betis care si-a inscris in propria poarta.

Ruben Castro a redus din diferenta in minutul 68 si a adus o umbra de suspans pe Nou Camp pana la a doua reusita a lui Messi.

In continuare cele doua rivale sunt despartite de un singur punct cu sase etape inaintea finalului de sezon.



Atletico Madrid si-a asigurat prezenta pe podiuumul din Primera Division. Barcelona tine aproape