La Liga

Atletico Madrid – Barcelona, un duel mai dezechilibrat ca oricand

Sursă foto: https://twitter.com/Atleti/

Detinatoarea titlului din Spania primeste vizita rivalei din Catalunia, sambata, de la 22:00, pe Wanda Metropolitano, in etapa a 8-a din La Liga.

Atletico Madrid a pierdut ultimul meci de campionat, dar moralul formatiei lui Diego Simeone este unul ridicat dupa victoria cu AC Milan, in Champions League.

La FC Barcelona zilele lui Ronald Koeman par numarat dupa un nou esec in Europa, 0-3 cu Benfica.

Sefii formatiei catalane au tinut sedinta pana la 4 dimineata dupa partida de la Lisabona in cautarea unei solutii.

Pentru demiterea lui Koeman trebuie sa scoata din conturi 12 milioane de euro, ori intr-un sezon de criza si de reducere a costurilor situatia este destul de delicata din acest punct de vedere.

Atletico e mai favorita ca oricand in fata Barcelonei, o formatie intrata intr-o alta era dupa plecarea lui Lionel Messi la PSG si remanierea fortata a lotului pentru incadrarea in limitele bugetare impuse de regulament.

Sezonul precedent Atletico a castigat, cu 1-0, disputa de pe teren propriu, prin reusita lui Yannick Carrasco din prima repriza.

Echipele probabile

  • Atletico: Oblak; Savic, Gimenez, Hermoso; Trippier, Llorente, Koke, Carrasco; Correa, Griezmann; Suarez.
  • Barcelona: ter Stegen; Dest, Araujo, Pique, Alba; de Jong, Busquets, Gavi; Demir, Depay, Fati.

Statistici

Atletico este neinvinsa in ultimele trei meciuri cu Barcelona in La Liga, obtinand o victorie si doua remize.

Barcelona n-a pierdut in primele sase meciuri de campionat din acest sezon. Palmaresul catalanilor cuprinde trei victorii si tot atatea remize.

O singura victorie pentru Atletico in ultimele 11 meciuri pe teren propriu cu Barcelona, succesul amintit mai sus. In rest, trei remize si sapte infrangeri.

Va fi a treia confruntare intre Koeman si Simeone. Tehnicianul olandez n-a obtinut pana acum nicio victorie in fata omologului sau argentinian.

Cotele oferite de BETANO
Atletico – 1.95 | Egal – 3.83 | Barcelona – 4.40



Atletico Madrid – Barcelona, un duel mai dezechilibrat ca oricand