Premier League

Watford – Manchester City, meciul zilei in Premier League

Sursă foto: twitter.com

Etapa intermediara din Premier League programeaza, marti seara, duelul dintre Watford si liderul Manchester City.

Watford a inceput in forta campionatul si a gravitat pe primele pozitii in debutul sezonului, insa “Viespile” au pierdut teren si au ajuns la jumatatea clasamentului.

Doar o victorie a obtinut Watford in ultimele cinci meciuri de campionat, un 3-0 pe teren propriu cu Huddersfield in 27 octombrie.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Watford - Manchester City.

De atunci echipa londoneza a obtinut doar o remiza, 1-1 la Southampton si a pierdut de trei ori, inclusiv pe teren propriu confruntarea cu Liverpool, scor 0-3.

Watford n-a marcat niciun gol in ultimele doua etape in care a incasat cinci goluri.

De cealalta parte, Manchester City este si in acest sezon balaurul de care nu se poate apropia nimeni in prima liga engleza.

Doar Wolverhampton si Liverpool au izbutit sa smulga un punct in confruntarile de pe teren propriu cu “Cetatenii”, in rest cei de la Manchester City inregistrand victorii pe linie.

Confruntarea de pa Anfield Road a fost de altfel si singura in care echipa lui Pep Guardiola n-a marcat in acest sezon de Premier League. Doar in ultimele cinci meciuri Manchester City a marcat de 17 ori!

In plus, Manchester City a primit un singur gol in deplasare in actuala editie de campionat, in meciul de la Wolverhampton. In rest au fost 13 goluri marcate de “cetateni” pe teren strain.

La capitolul confruntari directe, Manchester City are o serie de opt victorii la rand in fata lui Watford in toate competitiile. Din martie 1989 cei de la Watford n-au mai castigat pe teren propriu cu Manchester City, inregistrand doua remize si 11 infrangeri de atunci.

Manchester City poate egala recordul de meciuri fara infrangere in deplasare stabilit la 14 partide intre aprilie si decembrie 2017.



Watford – Manchester City, meciul zilei in Premier League