Premier League

VIDEO Evra: "Stamford Bridge nu e o deplasare usoara!"

Patrice Evra a acordat un interviu în exclusivitate pentru bwin înainte de meciul Manchester United - Chelsea. El a încercat sa explice de ce Premier League este cel mai bun campionat din lume si ce îl tine pe el motivat, în ciuda succesului deja înregistrat. Pentru a activa subtitrarile in limba romana trebuia apasat butonul “CC”.

Manchester United calatoreste duminica la Londra pentru urmatorul sau meci de Premier League, cu Chelsea. Patrice Evra, titular indiscutabil în echipa lui Sir Alex Ferguson, a analizat pentru bwin meciul de pe Stamford Bridge. “Nu e o deplasare usoara, iar fanii lor nu sunt primitori, dar de obicei jucam bine. Tin minte ca în trecut eram putin frustrat dupa meciurile cu Chelsea. Jucam bine, dar pierdeam meciuri dupa un gol luat la o faza fixa sau dupa o eroare. Acum vreau sa câstigam, indiferent de cum jucam”, a declarat francezul.

Meciul de duminica este o reeditare a finalei de UEFA Champions League din 2008, un meci pe care Patrice Evra îl include printre preferatele sale, chiar înaintea derby-ului cu City câstigat de United cu 4-3. Evra are un respect evident pentru echipa lui Di Matteo, explicând ca Chelsea este întotdeauna echipa pe care trebuie sa o bati daca vrei sa iei titlul. “Când am semnat cu Manchester United, marea rivala era Chelsea. Ei au avut probleme în ultimii doi an, însa au câstigat Champions League sezonul trecut si acum vor sa se impuna si în campionat. Cred ca Chelsea este unul dintre rivalii importanti în cursa pentru orice trofeu în Anglia. E motivul pentru care astept cu nerabdare meciul de la Londra.”

Chelsea este excelent plasata în cursa pentru titlu, iar meciul de duminica poate fi decisiv, chiar daca sezonul este într-o faza incipienta. Pentru meciul de Stamford Bridge, londonezii au o cota de 2.30 la victorie, în timp ce succesul lui United este cotat cu 3.00.

Oricare ar fi rezultatul, Evra este sigur ca joaca în cel mai bun campionat din lume. “Nu spun ca celelalte ligi sunt mai usoare, pentru ca fiecare jucator este diferit si trebuie sa se adapteze la orice situatie, dar tine mai ales de fani. Stadioanele sunt pline si pe gazon este foarte dificil. Nu e usor din punct de vedere fizic, iar jocul e foarte rapid. Îmi place asta, pentru ca poti marca si în ultimele secunde doua goluri si din acest motiv cred ca Premier League este cel mai interesant campionat din lume.”

Evra a vorbit si despre ambitia sa de a câstiga Cupa Angliei, singurul trofeu pe care nu l-a câstigat de când a ajuns pe Old Trafford. “Lipseste un trofeu, FA Cup, si vreau sa îl câstig. Câstigarea trofeelor ma motiveaza. Când câstigi, ceea ce trebuie sa faci în urmatorul sezon este sa câstigi din nou. Din acest motiv jucam pentru Manchester United – sa pastram aceasta mentalitate de învingatori.”

Cote curente pe bwin (pot suferi modificari)
Chelsea    2.30 
Remiza 3.30        
Manchester United     3.00

Premier League 2012-13 - câstigatoare
Chelsea – 3.25
Manchester United – 3.00
Manchester City – 2.60
Arsenal – 19.00
Tottenham – 67.00



VIDEO Evra: "Stamford Bridge nu e o deplasare usoara!"