Premier League

Van Gaal la un pas sa-l antreneze pe Chiriches

Olandezul Louis Van Gaal a declarat in presa engleza ca a fost foarte aproape sa preia conducerea tehnica a echipei Tottenham Hotspur.

“As fi putut alege o slujba mai usoara. Daca as fi mers la Tottenham, munca mea nu ar fi fost atat de mare ca aici la United. As fi putut merge foarte usor la Spurs, dar am acceptat cea mai mare provocare dintre toate cate exista in fotbal si chiar am vrut sa ma alatur celui mai mare club din Anglia, si acesta nu este Tottenham”, a declarat Van Gaal pentru Daily Mirror.

Fostul selectioner al Olandei a mai marturisit ca nu regreta decizia de a prelua pe Manchester United la doar cinci zile dupa ce disputase finala mica a Cupei Mondiale din Brazilia cu nationala batava.

“Nu regret ca am venit aici direct de la Cupa Mondiala pentru noul meu job la Manchester United. Ma descurs si am energia necesata. Jucatorii si clubul imi dau energie. Imi doresc sa aduc titlul pentru suporterii lui Manchester United”, a mai spus Van Gaal.

Olandezul de 63 de ani mai spune ca la inceputul carierei sale la Ajax a fost aproape demis la jumatate sezonului, dar conducerea clubului din Amsterdam i-a acordat credit si a construit una dintre cele mai puternice formatii din fotbalul european al anilor 90.



Van Gaal la un pas sa-l antreneze pe Chiriches