Premier League

Razboi pe fata intre Mourinho si o legenda a clubului Manchester United

Sursă foto: https://twitter.com/OptaJoe

Inceputul slab de sezon a facut ca Jose Mourinho sa devina tinta criticilor si multe voci cu autoritate sustin ca zilele acestuia pe banca lui Manchester United sunt numarate.

Dupa 0-0 marti seara cu Valencia in Liga Campionilor, Mourinho a avut parte de un nou atac.

Fostul international englez Paul Scholes si jucator in generatia de aur a lui United, cu Sir Alex Ferguson la timona, l-a atacat pe Mourinho la o emisiune de televiziune in Anglia.

“Sunt surprins ca a supravietuit dupa sambata. Acea prestatie a fost atat de rea”, a spus Scholes cu referire la infrangerea suferita de Manchester United la Londra in meciul cu West Ham (1-3).

Pentru prima data in cariera Mourinho are patru meciuri acasa fara victorie!

“El apare constant in conferinte si arunca vina pe jucatori si pe oamenii de deasupra lui deoarece nu obtine ceea ce-si doreste. Cred ca vorbeste gura fara el si face clubul de rusine’, a mai afirmat Scholes.

In replica, Mourinho a raspuns in stilul sau caracteristic.

“Are libertatea sa spuna ce doreste la fel ca oricare altcineva, la fel ca suporterii care scandau atacati, atacati in repriza secunda. Nu sunt interesat de ce spune, nu vreau sa stiu ce spune Paul Scholes. Oamenii in schimb pot spune ce doresc, in special suporterii lui Manchester United, deoarece respect punctul lor de vedere”, a spus Mourinho.



Razboi pe fata intre Mourinho si o legenda a clubului Manchester United