Premier League

Primul rosu direct incasat de Casemiro in cariera dupa o incaierare de zile mari. Manchester United urca pe podium in Premier League

Sursă foto: https://twitter.com/ManUtd/

Echipa Manchester United a urcat pe locul trei in clasamentul din Premier League, in urma victoriei obtinuta pe teren propriu contra celor de la Crystal Palace, scor 2-1, in etapa a 22-a.

Bruno Fernandes a deschis scorul dintr-o lovitura de la 11 metri, in minutul 7.

Dupa pauza, in minutul 62, Marcus Rashford avea sa dubleze avantajul “diavolilor” pe Old Trafford si finalul se anunta unul linistit pentru echipa lui Erik Ten Hag.

Minutul 70 a adus eliminarea lui Casemiro pentru un gest nesportiv si cei de la Manchester United se vedeau puternic presati cu un om mai putin pe teren.

Crystal Palace a aruncat in aer finalul de partida, dupa ce Schlupp a redus din diferenta cu o executie spectaculoasa in urma unei lovituri de la coltul terenului.

Manchester United a rezistat pana la final si a pus mana pe cele trei puncte care ii ofera locul trei in clasament, la opt puncte in urma liderului Arsenal.

Londonezii au pierdut in aceasta etapa pe terenul codasei Everton.

Intr-o alta partida disputata, sambata, Liverpool a pierdut de o maniera categorica pe terenul lui Wolverhampton, scor 0-3, si ramane pe locul 10, cu 29 de puncte.

Este a patra infrangere in ultimele sapte meciuri oficiale pentru “cormorani” in toate competitiile.

Duminica este programat duelul TottenhamManchester City.



Primul rosu direct incasat de Casemiro in cariera dupa o incaierare de zile mari. Manchester United urca pe podium in Premier League