Premier League

Povestea incredibila a unui star de la Liverpool. Parintii I-au spus ca fotbalul e o pierdere de timp

Sursă foto: twitter.com

Senegalezul Sadio Mane este unul dintre jucatorii de top din Premier League, insa mijlocasul ofensiv al lui Liverpool trebuia sa ajunga profesor si nu fotbalist profesionist.

In varsta de 26 ani, Mane povesteste ca parintii l-au sfatuit sa urmeze un alt drum in viata, fotbalul fiind in acceptiunea acestora “o pierdere de timp”.

“Am fost nascut intr-un sat de unde niciodata nu ajunsese nimeni intr-un campionat major de fotbal. Imi amintesc ca atunci cand eram mic parintii au simtit ca trebuie sa invat pentru a ajunge profesor. Ei credeau ca fotbalul era o pierdere de timp si ca niciodata nu voi reusi”, a spus Mane pentru Bleacher Report.

“Intotdeauna le-am spus ca acesta este singura ocupatie prin care ii pot ajuta. Nu au crezut pana in ziua cand am semnat primul contract de profesionist”, a mai spus senegalezul.

Momentul evocat de Mane s-a intamplat in 2011, cand internationalul din Senegal a semnat cu Metz, dupa care a mai trecut pe la Salzburg si Southampton inainte de a imbraca tricoul lui Liverpol.

Mane are parte de un start de sezon ideal, cu patru goluri marcate in tot atatea meciuri de Premier League.

Salariul lui Mane la Liverpool este de 90.000 de lire sterline pe saptamana, in conditiile in care egipteanul Mohammed Salah are cel mai mare salariu din echipa, 200.000 de lire sterline pe saptamana.



Povestea incredibila a unui star de la Liverpool. Parintii I-au spus ca fotbalul e o pierdere de timp