Premier League

Philippe Coutinho a fost prezentat la Aston Villa

Sursă foto: https://twitter.com/AVFCOfficial

Mijlocasul ofensiv brazilian a fost imprumutat de Barcelona pana la finalul sezonului, in tentativa catalanilor de a echilibra bugetul clubului.

Philippe Coutinho va purta tricoul cu numarul 23 la Aston Villa, club antrenat de Steven Gerrard, fostul sau coechipier de la FC Liverpool.

Brazilianul si-ar putea face debutul in tricoul echipei din Birmingham la finalul acestei saptamani, cand Aston Villa o intalneste pe Manchester United in Premier League.

Cele doua echipe au jucat luni seara, in turul 3 din Cupa Angliei, pe Old Trafford, unde Manchester United a obtinut victoria, scor 1-0.

Coutinho nu a fost convocat in lotul lui Aston Villa pentru respectiva partida.

Jumatate din salariul lui Coutinho la echipa din Premier League este in continuare suportat de FC Barcelona.

Aston Villa va trebui sa plateasca echivalentul a 33 de milioane de lire sterline in vara acestui an pentru un transfer permanent al jucatorului legat contractual de clubul catalan.

“Este o placere sa fiu aici, este un club grozav. Am vorbit mult cu managerul, cu Stevie, iar el mi-a spus despre club si ambitiile sale. Sunt foarte bucuros sa fiu aici si sunt increzator sa ma bucur de fotbal, sa ma intalnesc cu fanii, sa fiu pe teren”, a declarat Coutinho pentru site-ul lui Aston Villa.

Coutinho revine in fotbalul englez unde a cunoscut cea mai buna perioada a carierei in tricoul lui Liverpool.



Philippe Coutinho a fost prezentat la Aston Villa