Premier League

Pep Guardiola si-ar fi dat acordul pentru a trece la Manchester City

Aventura lui Pep Guardiola pe banca echipei Bayern Munchen ar putea lua sfarsit la finalul acestui sezon, iar doua dintre cele mai reprezentative cluburi europene au intrat deja in competitie pentru semnatura acestuia.

Presa engleza noteaza ca Guardiola si-ar fi dat deja acordul pentru a antrena pe Manchester City din sezonul viitor, iar speculatiile sunt alimentate de relatie stransa dintre antrenor si Txiki Begiristain, directorul sportiv al echipei engleze.

Cei de la Bein Sports, care citeaza Manchester Evening News, noteaza ca Guardiola si-a dat acordul pentru o trecere din vara la Manchester City in locul lui Manuel Pellegrini.

In acelasi timp insa, conducerea lui Manchester City a dezmintit categoric zvonurile existente in acest sens.

“Informatia aparuta este neadevarata si o respingem complet”, a declarat un oficial al lui City pentru publicatia Daily Star.

Bayern Munchen a pierdut cu 0-3 prima mansa a semifinalei Ligii Campionilor cu FC Barcelona, iar postul lui Guardiola este serios amenintat daca nici in acest sezon nu va aduce in Bavaria ravnitul trofeu UEFA Champions League.

In alta ordine de idei, presa italiana speculeaza ca Guardiola este ademenit de viitorul proiect de la AC Milan, club care in vara si-ar putea schimba conducerea si unde se asteapta investitii puternice.



Pep Guardiola si-ar fi dat acordul pentru a trece la Manchester City