Premier League

Okazaki aduce victoria lui Leicester cu o super executie. Inca opt finale pentru "Vulpi"

Leicester City se mentine in fruntea clasamentului din Premier League dupa victoria cu Newcastle United, scor 1-0, obtinuta luni seara in etapa a 30-a.

Japonezul Okazaki a marcat unicul gol al meciului in minutul 25 cu o executie spectaculoasa pe spate la coltul scurt.

Albrighton a ratat desprinderea pe tabela doua minute mai tarziu, cand a trimis putin pe langa poarta la o faza din actiune.

Cei de la Newcastle United au solicitat lovitura de la 11 metri in minutul 82 la sutul lui Sissoko deviat cu mana de Morgan in propriul careu.

Rafa Benitez a debutat la acest meci pe banca lui Newcastle United, echipa care ocupa penultimul loc in clasament si care se zbate sa ramana in Premier League.

Lupta la retrogradare se da in trei, cu Sunderland (25 puncte), Norwich (25) si Newcastle (24) in cautarea locului 17 care asigura ramanerea in elita. Aston Villa e lanterna (16 puncte) si pare condamnata, iar Swansea (33) nu are deocamdata griji pentru pierderea locului.

In frunte, Leicester are cinci puncte in fata lui Tottenham si inca opt meciuri in fata care pot fi privite drept tot atatea finale. La prima vedere programul o avantajeaza pe Leicester, echipa care va intalni pana la finalul sezonului doar echipe scapate de griji:

Crystal Palace
Southampton
Sunderland
West Ham
Swansea
Man Utd
Everton
Chelsea 



Okazaki aduce victoria lui Leicester cu o super executie. Inca opt finale pentru "Vulpi"