Premier League

Obstacolul principal in calea reluarii Premier League

Sursă foto: https://twitter.com/City_trending/

Cu fiecare zi trecuta sansele ca sezonul curent din Premier League sa fie adus la o concluzie pe teren scad vazand cu ochii.

Cele 20 de cluburi participante sunt gata sa reia competitia sub cele mai severe masuri de siguranta sanitara.

Chiar si asa, majoritatea conducatorilor de cluburi din Premier League nu sunt de acord cu disputarea meciurilor pe teren neutru, anunta The Mirror.

Spre exemplu, presedintele lui Brighton, Paul Barber, considera ca a juca meciurile pe teren propriu “este o prioritate absoluta”.

Acesta mai spune ca oricum s-ar incheia actualul sezon tot despre imperfectie se va vorbi si aceasta pentru ca “meciurile se vor disputa fara spectatori”.

In acelasi timp, toti ochii factorilor decizionali din prima liga engleza sunt atintiti asupra modelul pe care il va adopta Germania.

Cancelarul german Angela Merkel a amanat luarea unei decizii in privinta fotbalului pana pe 6 mai, desi toti cei 16 ministri Sportului din landurile germane si-au dat acordul pentru reluarea Bundesliga.

Din Premier League au mai ramas de disputat 92 de partide, iar Liverpool este aproape matematic campioana dupa trei decenii de asteptare.

Planul initial

Premier League ar urma sa se reia pe 8 iunie si sa se incheie pe 27 iulie, anunta The Times pe 24 aprilie.

Campionatul englez a fost intrerupt pe 13 martie in etapa a 29-a pe fondul inmultirii cazurilor de imbolnaviri provocate de noul virus gripal.

Jucatorii ale caror contracte expira la 30 iunie vor primi o prelungire de o luna.



Obstacolul principal in calea reluarii Premier League