Premier League

Nou contract pentru Wenger la Arsenal

Conducerea clubului Arsenal Londra îi va oferi tehnicianului Arsene Wenger, în vârsta de 62 de ani, un nou contract, desi echipa engleza nu a mai câstigat niciun trofeu în ultimele sapte sezoane

Actualul contract al lui Wenger este valabil pâna în 2014, iar tehnicianul are un salariu anual de sapte milioane de lire sterline.

"Nu este sentimentalism sau o recompensare a serviciilor, ci este încrederea ca avem un tehnician extraordinar, care iubeste acest club si este cel mai bun om care sa ne duca mai departe.  Suntem încrezatori în directia în care se duce clubul. Devenim puternici si suntem foarte bine plasati. Speram si credem ca Arsene va fi alaturi de noi în progresele pe care le facem. El este scris în ADN-ul nostru, este într-o forma extraordinara. A jucat recent în câteva meciuri ale stafului. Când îl vezi la marginea terenului nu arata asa de bine, dar daca îl trimiti pe teren este înca în forma, rapid si un bun jucator", a declarat directorul executiv al gruparii londoneze, Ivan Gazidis, conform Daily Mail.

Arsene Wenger antreneaza echipa Arsenal din 1996 si a câstigat cu aceasta de trei ori campionatul Angliei, de patru ori Cupa si de patru ori Supercupa Angliei.

Ultimul trofeu al formatiei londoneze sub conducerea lui Wenger este Cupa Angliei, câstigata în 2005.
 



Nou contract pentru Wenger la Arsenal