Premier League

Mourinho mai slab decat Van Gaal dupa primele cinci etape la Manchester United

Jose Mourinho a castigat primele trei meciuri pe banca lui Manchester United in Premier League, dar infrangerea din derby-ul cu Manchester City a destabilizat echipa "Specialului".

Astfel, dupa cinci etape Manchester United are mai putine puncte cu Mourinho pe banca comparativ cu perioada similara a sezonului precedent, cand Luis van Gaal se afla la conducere.

In urma cu un an Van Gaal obtinea 10 puncte dupa cinci etape, avand teoretic un program mai dificil cu victorii la Tottenham (1-0), Aston Villa (1-0) si Liverpool (3-1), la care s-a adaugat un egala cu Newcastle (0-0). O singura infrangere pentru United cu Van Gaal in primele cinci etape din sezonul 2015/16, un 1-2 in deplasare cu Swansea.

Mourinho a inceput cu trei victorii la rand, 3-1 cu Bournemouth, 2-0 cu Southampton si 1-0 cu Hull City in prelungiri, dupa care au urmat doua infrangeri la rand, 1-2 cu Manchester City si 1-3 cu Watford. Asadar, doar 9 puncte in cinci etape.

Pentru Manchester United urmeaza meciul cu Northampton din turul 4 al Cupei Ligii, o confruntare cu o echipa artagoasa din al patrulea esalon al fotbalului englez.



Mourinho mai slab decat Van Gaal dupa primele cinci etape la Manchester United