Premier League

Mourinho dezvaluie un pact secret facut cu Ferguson

Nu mai este nicio surpriza pentru nimeni ca Jose Mourinho si Sir Alex Ferguson au o relatie speciala bazata pe respect reciproc si admiratie. Pentru o vreme chiar s-a crezut ca Mourinho va fi inlocuitorul legendarului scotian pe banca lui Manchester United, dar in cele din urma se dovedeste ca Ferguson a stiut tot timpul care va fi viitoarea destinatie a lui "The Special One".

Mourinho a dezvaluit ca i-a spus lui Ferguson cu multe luni in urma sa se oficializeze ca va pleca de la Real Madrid pentru a reveni la Chelsea.

"Am stiut cu mult timp in urma ca Ferguson se va retrage de la Manchester United si ma bucur de increderea pe care mi-a aratat-o. A fost o stire senzationala pentru intreaga lume si imi imaginez ca doar oamenii din cercul lui de apropiati au stiut de intentia sa. A fost o mare responsabilitate pentru mine sa detin aceasta informatie", a povestit Mourinho.

"De ce am stiu acest lucru? Pentru ca suntem prieteni. Si ca prieteni am stiut ca el se va retrage, iar el a stiut tot timpul ca voi pleca de la Real Madrid pentru a reveni la Chelsea. Normal ca i-am spus. Pentru Chelsea as renunta la orice alta echipa din lume", a mai spus Mourinho.

Jose Mourinho a revenit la Chelsea dupa trei ani petrecuti pe banca lui Real Madrid. Portughezul si-a inceput noul mandat pe banca londonezilor afirmand ca este "cel mai fericit om din lume".



Mourinho dezvaluie un pact secret facut cu Ferguson