Premier League

Modelul Papura adoptat in Premier League de teama coronavirusului

Oficialii Premier League au decis ca inaintea meciurilor sa nu mai existe traditionalele strangeri de mana intre jucatori celor doua echipe.

De asemenea, nici arbitrii sau oficialii nu vor mai avea voie sa-si dea mana.

”Incepand cu acest weekend, strangerile de mana nu vor mai fi permise in cadrul campionatului. Atat jucatorii, cat si oficialii vor trebuie sa renunte la acest gest de fair-play. Coronavirusul poate fi transmis prin intermediul manilor”, se arata intr-un comunicat al Premier League.

Aceasta dupa ce mai multe cluburi din prima liga engleza au adoptat masuri de preventie impotriva raspandirii coronavirusului.

Liverpool a renuntat la copiii care insoteau jucatorii la iesirea pe teren, iar cei de la Southampton au primit interdictie la a mai semna autografe.

Corneliu Papura a refuzat la finalul meciului de Cupa Romaniei cu Poli Iasi sa dea mana cu omologul sau, Mircea Rednic.

Nu se cunoaste ratiunea din spatele acestui gest, dar antrenorul oltenilor poate fi luat drept etalon pentru Premier League (sic!).

La ora redactarii acestui material in lume s-au inregistrat 3.389 de morti din cauza coronavirusului la 98.764 de imbolnaviri raportate in 90 de tari, se arata pe site-ul worldmeters.info

Prin comparatie, de la inceputul anului si pana acum de gripa sezoniera au murit 87.139 de oameni la nivelul planetei.



Modelul Papura adoptat in Premier League de teama coronavirusului