Premier League

Mata a semnat cu Manchester United si a primit un numar legendar

Mijlocasul spaniol Juan Mata si-a pus semnatura pe contractul cu Manchester United si a primit un numar incarcat de greutate pentru campioana Angliei.

In varsta de 25 ani, Mata a semnat un contract valabil pentru urmatorii trei ani si jumatate, iar Manchester United a platit lui Chelsea 37 milioane de lire sterline, stabilind astfel un nou record in materie de transferuri.

Mata ajunge la Manchester United dupa doua sezoane in care a marcat 32 de goluri si a oferit alte 28 de pase decisive in tricoul lui Chelsea.

Jucatorul spaniol este considerat de managerul David Moyes drept unul dintre cei mai buni mijlocasi la constructie din lume: "Fanii vor fi incantati sa-l vada in rosu incepand de joi. Este un jucator care si-a dorit sa ajunga la Manchester United".

"Este timpul pentru o noua provocare in cariera mea si sunt nerabdator sa fac parte din noua etapa a acestui club", a spus Mata la randul sau.

Juan Mata va imbraca la Manchester United tricoul cu numarul 7 care a fost purtat de-a lungul anilor de jucatori legendari precum George Best, Eric Cantona sau Davidd Beckham.

 



Mata a semnat cu Manchester United si a primit un numar legendar