Premier League

Martial o califica pe Manchester United in finala Cupei Angliei cu un gol in prelungiri

Final dramatic pe Wembley in semifinala Cupei Angliei dintre Manchester United si Everton, meciul fiind decis de un gol marcat de francezul Anthony Martial in minutul 93.

Atacantul francez a finalizat cu un sut din interiorul careului si a calificat-o pe Manchester United in a 19-a finala de Cupa Angliei din istorie. La fel de multe finale disputate mai are doar Arsenal.

Marouane Fellaini a adus-o pe Manchester United in avantaj dupa o prima repriza dominata de trupa pregatita de olandezul Luis van Gaal.

In partea secunda portarul David De Gea a aparat o lovitura de la 11 metri executata de belgianul Romelu Lukaku, atacantul belgian pe care Chelsea incearca sa-l rascumpere in aceasta vara.

Cu un sfert de ora inaintea finalului Everton a restabilit egalitatea printr-un autogol al lui Chris Smalling la o centrare venita de la Gerard Deulofeu.

Meciul se indrepta spre prelungiri, insa francezul Martial a primit o pasa pe culoar de la Ander Herrera si l-a invins pe portarul Joel Robles cu un sut pe jos.

Pentru Manchester United este prima calificare in finala Cupei Angliei dupa 2007, in timp ce Everton este eliminata din nou in semifinale dupa ce in urma cu patru ani era scoasa de rivala citadina FC Liverpool.

Cealalta finalista se va decide in urma duelului dintre echipele londoneze Crystal Palace si Watford.



Martial o califica pe Manchester United in finala Cupei Angliei cu un gol in prelungiri