Premier League

Marcus Rashford, dubla pentru Manchester United contra lui Arsenal

Dupa cele doua goluri prin care a ajutat-o pe Manchester United sa evite surpriza cu Midtjlland in Europa League, tanarul atacant Marcus Rashford a lovit de doua ori si in Premier League.

La 18 ani si 120 de zile, Rashford a marcat o dubla in derby-ul de duminica impotriva "tunarilor" si a devenit al treilea cel mai tanar marcator din istoria campionatului englez pentru Manchester United, dupa Danney Wellbeck si Federico Macheda.

In ceea ce-l priveste pe Wellbeck, acesta a redus din diferenta pentru Arsenal inaintea pauzei, dar la reluare gazdele de pe Old Trafford s-au distantat la 3-1 prin reusita lui Ander Herrera.

Neamtul Mesut Ozil a readus-o pe Arsenal la un gol in spatele lui United, insa a fost insuficient pentru a impiedica victoria meritata a trupei lui Luis van Gaal.

Fara titlu in Premier League din 2004, Arsenal ramane pe trei in clasament la cinci puncte de liderul Leicester si la trei de Tottenham, rivala "tunarilor" din nordul Londrei.

Manchester United si-a consolidat pozitia a cincea dupa acest succes de moral si are trei puncte in minus fata de Manchester City, dar si un meci mai mult disputat.

La echipa din Manchester au debutat Tim Fosu-Mensah si James Weir, astfel ca trupa lui Van Gaal ajunge la cifra 14 in acest sezon la numarul de jucatori debutanti.



Marcus Rashford, dubla pentru Manchester United contra lui Arsenal