Premier League

Manchester United strica petrecerea rivalilor de la City

Sursă foto: twitter.com/mancity

Suspansul continua in prima liga engleza. Cu o victorie in derby-ul citadin al orasului Manchester cei de la City ar fi cucerit matematic titlul in Premier League, insa United a intors spectaculos scorul de la 0-2 la 3-2.

Echipa lui Pep Guardiola a condus cu 2-0 dupa golurile marcate in prima repriza de Kompany si Gundogan, dar la final s-a impus echipa lui Jose Mourinho, cu 3-2, dupa o spectaculoasa rasturnare de situatie.

In prima parte City a lovit-o puternic de doua ori pe United. Mai intai Kompany a inscris cu capul dupa un corner de pe stanga in directia de atac, pentru ca la cinci minute distanta Gundogan sa pivoteze senzational in careul advers si sa inscrie cu un sut intepat la firul ierbii.

Surpriza lui Mourinho pentru partea secunda s-a numit Pogba, mijlocasul francez reusind prima lui dubla in Premier League.

Servit excelent cu pieptul in careu, Pogba reducea din diferenta cu un sut in forta, pentru ca tot el sa egaleze cu o lovitura de cap dintr-o pozitie de varf impins la centrarea lui Alexis.

Acelasi mijlocas chilian adus in iarna de la Arsenal avea sa centreze dintr-o lovitura libera pentru aparitia lui Lingaard fara marcaj in careu la golul de 3-2 in favoarea lui United.

Cu sase etape ramase pana la finalul sezonului Manchester City pastreaza un avans linistitor de 13 puncte in fata lui United si este in continuare mare favorita la castigarea titlului.



Manchester United strica petrecerea rivalilor de la City