Premier League

Manchester United pregateste doua transferuri de senzatie

Aflata in mare criza la primul sezon cu David Moyes la timona, campioana Manchester United este dispusa la sacrificii financiare importante pentru a drege busuiocul in a doua parte a campionatului din Premier League.

Aproximativ 150 de milioane de lire sterline este bugetul lui United pentru intarirea lotului, iar formatia din Manchester si-a stabilit principalele tinte.

Este vorba de mijlocasul spaniol Juan Mata de la Chelsea si de atacantul uruguayan Edison Cavani.

Pentru Mate cei de la Manchester United ofera 37 milioane de lire sterline, insa Chelsea solicita 40 milioane de lire sterline.

Mutarea s-ar putea realiza totusi tinand cont ca spaniolul a intrat intr-un con de umbra dupa venirea lui Jose Mourinho la echipa. Mata nu a mai prins decat sporadic prima echipa a albastrilor.

Trecerea lui Cavani pe Old Trafford este putin probabil in aceasta vara daca tinem cont ca jucatorul a ajuns la Paris Saint Germain doar in urma cu sase luni.

Campioana Frantei a platit pentru Cavani nu mai putin de 67 milioane de euro celor de la Napoli, iar Cavani are un salariu de 10 milioane de euro net anual pe Parc des Princes.



Manchester United pregateste doua transferuri de senzatie