Premier League

Liverpool – Manchester City, meciul pentru primul loc în Premier League

Primele două clasate din Premier League, FC Liverpool și Manchester City, se înfruntă duminică, 10 martie, de la ora 17:45, în meciul care poate decide titlul de campioană, deși mai rămân zece etape de disputat până la finalul sezonului. 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șapte pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Premier League propune în runda cu numărul 28 duelul primelor două clasate, Liverpool și Manchester City, echipe care sunt despărțite de un singur punct înaintea meciului direct. Pe Betano, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de șapte piețe diferite de pariere, pe același bilet, pentru o cotă de 30!

FC Liverpool – Manchester City (10 martie, 17:45)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.52)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.45)
Goluri prima repriză – Sub 1.5 (cota 1.65)
Total cartonașe – Sub 5.5 (cota 1.80)
Liverpool șuturi pe poartă – Sub 5.5 (cota 1.47)
Total ofsaiduri – Peste 3.5 (cota 1.60)
Erling Haaland marcator – Oricând (cota 1.98)

Liverpool conduce în clasamentul din Premier League, cu un punct peste rivala Manchester City. Fiecare echipă a obținut câte 19 victorii în cele 27 de meciuri disputate până acum.

O singură înfrângere a suferit Liverpool în ultimele zece etape, în timp ce Manchester City este neînvinsă în acest interval, având nouă victorii și o remiză.

Liverpool are al doilea cel mai bun atac din Premier League (64 goluri marcate) și a doua defensivă (25 de goluri primite). Manchester City are a treia ofensivă din prima ligă engleză (62 de goluri).

”Cormoranii” au cea mai bună linie de clasament pe teren propriu, cu 11 victorii și două remize, fiind neînvinși în 13 meciuri. Manchester United și Arsenal sunt singurele echipe care au plecat neînvinse de pe Anfield Road sezonul acesta.

Manchester City a câștigat ultimele cinci meciuri disputate în deplasare la nivelul campionatului, contabilizând trei înfrângeri sezonul acesta, cu Wolverhampton, Arsenal și Aston Villa.

Ambele echipe au marcat în șapte din ultimele opt meciuri directe, excepție fiind un 1-0 pentru Liverpool pe teren propriu în 16 octombrie 2022.

În șase din ultimele opt meciuri directe s-au marcat peste 3.5 goluri.

Cota 30.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul FC Liverpool – Manchester City din Premier League poți ajunge la o cotă cumulată de 30.00, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi 300,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de xGoals, statisticile de Live Betting oferite de Betano

Experiența de pariere live este dusă mai departe, pe Betano, grație statisticilor xGoals

xGoals analizează în timp real calitatea oportunităților fiecărei echipe dintr-un meci live și calculează pentru tine numărul așteptat de goluri posibile. Rezultă o valoare Xg, care indică posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Exemplu concret, în meciul FC Liverpool – Manchester City de duminică, valoarea xG ar putea arăta astfel la minutul 30′: xG 0,80 – 0,35, primul număr referindu-se la echipa gazdă (Liverpool), iar al doilea referindu-se la echipa oaspete. Acest lucru înseamnă practic că, șansele echipei Liverpool au fost mai mari până atunci în meci și, din acest considerent, ar fi trebuit să marcheze un gol, în timp ce Manchester City nu a avut șanse reale să înscrie până în acel moment al meciului.

Astfel, poți ști la ce să te aștepți și poți miza în consecință, mai informat și cu mai multe șanse de câștig. Valorile xGoals sunt informative și nu garantează pariuri câștigătoare.

xGoals este disponibil doar pentru unele partide de fotbal și se găsește sub tabela de marcaj a paginii live.



Liverpool – Manchester City, meciul pentru primul loc în Premier League