Premier League

Liverpool - Arsenal, derby-ul finalului de an in Premier League

Ultima etapa din 2018 programeaza in Premier League un duel de gala intre Liverpool, liderul la zi, si Arsenal, o echipa indoliata de disparitia fostului presedintele.

Liverpool abordeaza ultimul meci cu un avans de sase puncte fata de principala urmaritoare Tottenham si ramane singura echipa neinvinsa in acest sezon (16 victorii si trei remize).

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Liverpool - Arsenal

Pe teren propriu Liverpool este o adevarata bestia nera pentru adversarii care au calcat iarba lui Anfield Road. Opt victorii din noua meciuri si doar doua puncte pierdute in urma unei remize.

Apararea s-a dovedit pana acum punctul forte pentru echipa pregatita de Jurgen Klopp. Liverpool a primit doar sapte goluri si are cea mai buna defensiva din liga.

O statistica interesanta arata ca Liverpool este echipa care domina inceputul partidelor, marcand prima in 84% dintre ocazii.

Arsenal a incheiat o era in vara dupa despartirea de Arsene Wenger si a inceput o alta sub conducerea lui Unai Emery. O singura infrangere pentru "tunari" in ultimele 17 meciuri si doar doua puncte de recuperat fata de topul patru din Premier League.

Un aspect deloc de neglijat pentru amatorii de pariuri este ca in toate cele noua deplasari ale celor de la Arsenal au marcat ambele echipe implicate. Opt dintre aceste deplasari au fost meciuri de peste 2.5 goluri.

Cu toate acestea, statistica este impotriva lui Arsenal cand vine vorba de meciurile directe contra rivalei de sambata. Nicio victorie pentru londonezi in ultimele sapte meciuri cu Liverpool, interval in care "cormoranii" s-au impus de trei ori si patru meciuri s-au incheiat remiza.

Cinci dintre ultimele sapte meciuri directe au fost partide de peste 3.5 goluri, astfel ca avem toate motivele sa credem ca si sambata vom avea un meci cu multe goluri. In acest sens BAUMBET ofera o cota de 2.25 pentru un meci cu peste 3.5 goluri.



Liverpool - Arsenal, derby-ul finalului de an in Premier League