Premier League

Liverpool ajunge in prima finala din era Klopp

Jurgen Klopp, managerul german de la carma echipei FC Livepool, i-a calificat, marti seara, pe cormorani in finala Cupei Ligii Angliei dupa executarea loviturilor de departajare contra lui Stoke City.

A doua manse a semifinalei parea o simpla formalitate pentru Liverpool in contextul victoriei din mansa tur, scor 1-0, insa cei de la Stoke au dat peste cap calculele hartiei si au castigat cu acelasi scor pe Anfield Road.

Astfel, meciul a intrat in prelungiri si, in cele din urma s-a ajuns la loviturile de departajare.

Primii care au ratat au fost cei de la Stoke prin fostul international englez Peter Crouch, insa imediat dupa la urmatoarea serie a ratat pentru Liverpool si Emre Can.

Dupa primele cinci serii scorul era egal, 4-4, astfel ca s-a intrat in prelungirile loviturilor de departajare. Mingnolet, portarul lui Liverpool, a parat sutul lui Muniesa, iar Joe Allen a transformat pentru un 6-5 care o duce pe Liverpool in prima finala din era Klopp.

O finala pe care Liverpool o va disputa pe Wembley din Londra in 28 februarie contra invingatoarei dintre concitadina Everton si Manchester City.



Liverpool ajunge in prima finala din era Klopp