Premier League

Lampard s-a retras din fotbal

Sursă foto: twitter.com

Mijlocasul Frank Lampard si-a anuntat joi, la cei 38 de ani ai sai, retragerea din activitatea de fotbalist profesionist.

Ultima oara legitimat la New York City in Major League Soccer, Lampard a gasit de cuvinta ca este timpul sa agate ghetele in cui dupa o cariera impresionanta intinsa pe durata a peste doua decenii.

Fostul international englez si-a castigat notorietatea la Chelsea, club alaturi de care a cucerit trei titluri in Premier League, Liga Campionilor, Europa League, patru Cupe ale Angliei si doua Cupe ale Ligii Angliei.

Lampard renunta la fotbal dupa ce a disputat peste 600 de meciuri in Premier League si peste 100 de partide in tricoul nationalei Angliei.

Doar Ryan Giggs (632) si Gareth Barry (615) au mai multe partide in prima liga engleza decat Lampard (609), al patrulea jucator in topul marcatorilor din Premier League cu 177 de goluri, dupa Alan Shearer, Wayne Rooney si Andy Cole.

Lampard este jucatorul cu cele mai multe goluri marcate din afara careului in Premier League (41).Lampard s-a retras din fotbal