Premier League

Juventus in pole position pentru semnatura lui Van Persie

Când doi se cearta de cele mai multe ori câstiga un al treilea. Este si cazul olandezului Robin van Persie, jucator disputat de rivalele din Manchester, United si City, dar care este din ce în ce mai aproape de Juventus Torino.

Recenta campioana a Italiei este dispusa sa-i achite lui Van Persie salariul de 180.000 de lire sterline pe saptamâna pe care acesta îl solicita, totul pentru ca Batrâna Doamna din Torino sa revina din toamna printre granzii Europei in Liga Campionilor.

Primele zvonuri despre o posibila trecere a lui Van Persie la Juventus au aparut în presa engleza înca din luna aprilie, dar dupa Euro 2012 contactele dintre agentii jucatorului olandez si clubul italian s-au intensificat.

Van Persie i-a anuntat la finalul sezonului pe oficialii lui Arsenal ca nu are de gând sa-si prelungeasca întelegerea si ca ia in calcul despartirea de Premier League.

În alta ordine de idei, Arsene Wenger si-a luat deja masuri de precautie pentru o posibila înlocuire a lui Van Persie si a semnat deja cu internationalul francez Olivier Giroud de la Montpellier pentru 12 milioane de lire sterline.



Juventus in pole position pentru semnatura lui Van Persie