Premier League

Jucător din Premier League a făcut infarct pe teren

Sursă foto: https://twitter.com/LutonTown

Tom Lockyer, echipier la Luton Town, a suferit un stop cardiac în timpul meciului de campionat cu Bournemouth.

Clubul Luton Town a emis un comunicat prin care a anunțat că jucătorul a fost transportat la spital și că era conștient la momentul respectiv.

Meciul dintre Bournemouth și Luton a fost suspendat.

”Nu ştim în acest moment care este amploarea exactă a ceea ce s-a întâmplat şi care sunt următorii paşi, dar mulţumim Bournemouth şi personalului medical de ambele părţi pentru răspunsul lor imediat, care a fost absolut uimitor.

”Ne pare rău pentru toţi suporterii prezenţi că jucătorii din ambele echipe nu au putut continua meciul după ce şi-au văzut colegul şi prietenul mult iubit scos în felul acesta”, se arată în comunicatul celor de la Luton.

Ulterior, cei de la Luton au revenit cu o actualizare a stării de sănătate a lui Tom Lockyer.

”Personalul nostru medical a confirmat că jucătorul a suferit un stop cardiac pe teren, dar că era cooperant în momentul în care a fost scos pe targă.

”El a primit îngrijiri suplimentare în interiorul stadionului, pentru care mulţumim încă o dată echipelor medicale din ambele părţi. Tom a fost transferat la spital, unde îi putem asigura pe suporteri că este în stare stabilă”, se precizează într-un alt comunicat.

În vârstă de 29 de ani, Tom Lockyer nu se află la primul incident de acest fel. Acesta s-a mai prăbușit pe teren și la finala barajului pentru promovarea în Premier League contra echipei Coventry City.

După respectivul moment Lockyer a trecut printr-o operație la inimă și a primit acceptul medicilor de a reveni pe teren.

Meciul Bournemouth – Luton a fost suspendat în minutul 65, la scorul 1-1.



Jucător din Premier League a făcut infarct pe teren