Premier League

Inlocuitor surpriza pentru Mourinho la Manchester United. I se spunea “bebelusul cu fata de ucigas”

Sursă foto: twitter.com

La putine ore dupa anuntul concedierii lui Jose Mourinho de la Manchester United presa engleza avanseaza numele posibilului inlocuitor al portughezului.

Norvegianul Ole Gunnar Solskajaer, acum in varsta de 45 ani, este dat ca interimar in locul lui Mourinho, dupa ce conducerea lui United a anuntat ca pana in vara se va merge pe aceasta varianta de lucru.

Publicatia Mirror anunta ca discutiile dintre United si Solskajaer au inceput de mai mult timp si ca fost atacant al gruparii engleze este privit in acest moment drept solutia ideala pentru a asigura continuarea dupa dezastrul lasat in urma de Mourinho.

Solskajaer a marcat golul victoriei lui Manchester United in finala Ligii Campionilor din 1999 contra lui Bayern Munchen pe Nou Camp din Barcelona.

“Ucigasul cu fata de bebelus”, asa cum era poreclit Solskajaer in perioada de activitate, a marcat 128 de goluri in cei zece ani petrecuti ca jucator la Manchester United.

De zece ani Solskajaer este antrenor si a pregatit echipele Molde si Cardiff, de unde a fost dat afara dupa ce adunase doar noua victorii in 30 de meciuri.

Intre 2008 si 2010 norvegianul a antrenat echipa secunda a clubului Manchester United, fiind considerat unul de-al casei.



Inlocuitor surpriza pentru Mourinho la Manchester United. I se spunea “bebelusul cu fata de ucigas”