Premier League

Ibrahimovic pe val in Anglia. Vrea sa joace pana la 50 de ani!

Sursă foto: twitter.com

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a ajuns la cota zece goluri marcate in acest sezon de Premier League pentru Manchester United si a adus victoria echipei sale in ultimele doua meciuri de campionat.

In varsta de 35 ani, Ibrahimovic a reusit o dubla sambata contra celor de la West Bromwich Albion in victoria 2-0, dupa ce inscrisese golul victoriei in partida cu Crystal Palace (2-1) cu doar cateva zile in urma.

Ibrahimovic a oferit o explicatie in stilul caracteristic pentru prestatiile sale din ce in ce mai bune in tricoul lui United.

"Pe masura ce inaintez in varsta devin tot mai bun, ca vinul rosu. Va place vinul rosu? Eu sunt cel mai bun exemplu", a spus Zlatan in presa engleza.

Ibrahimovic a mai spus ca se simte din ce in ce mai bine la Manchester United si ca vrea sa mai joace inca multi ani de acum inainte.

"Sunt bucuros aici si ma simt bine. Chiar daca am 35 de ani, mintea mea este de 20. Simt ca pot juca pana la 50 de ani, dar nu depinde doar de mine", a mai spus Ibrahimovic.

Serie impresionanta

Chiar daca ocupa doar locul sase in Premier League, Manchester United n-a mai pierdut de o luna si jumatate, apropiindu-se la doar patru puncte de Arsenal, ocupanta ultimului loc de Liga Campionilor.

De la infrangerea 1-2 cu Fenerbahce la Istanbul in Europa League pe 3 noiembrie cei de la Manchester United n-au mai pierdut niciun meci in toate competitiile. In campionat sunt neinvinsi de la 0-4 cu Chelsea in deplasate pe 23 octombrie.

Program

Pana la finalul anului pentru United urmeaza doua meciuri pe teren propriu, cu Sunderland in a doua zi de Craciun si cu Middlesbrough in ultima zi a anului.

Pe 2 ianuarie echipa lui Jose Mourinho se deplaseaza pe Stadionul Olimpic din Londra pentru duelul cu West Ham.



Ibrahimovic pe val in Anglia. Vrea sa joace pana la 50 de ani!