Premier League

Duel cu miza de Liga Campionilor intre Arsenal si Manchester United

Etapa a 30-a din Premier League le aduce fata in fata pe Arsenal si Manchester United, doua echipe care isi disputa unul dintre locurile de Liga Campionilor.

Vecine de clasament, Arsenal si Manchester United sunt despartite de un singur punct in favoarea trupei de pe Old Trafford.

Manchester United vine la Londra cu moralul la cote uriase dupa calificarea in sferturile Ligii Campionilor in urma victoriei de la Paris, 3-1 cu PSG.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Arsenal - Manchester United

Arsenal, de cealalta parte, a fost invinsa in turul optimilor Europa League, cu Rennes, in deplasare, scor 1-3.

In meciurile de pe teren propriu Arsenal are a treia linie de clasament, cu 12 victorii, doua remize si o infrangere. Tunarii au al treilea atac din Premier League pe teren propriu.

Noua victorii, doua remize si patru infrangeri are Manchester United in deplasare, dar de la preluarea echipei de catre Ole Gunnar Solskjaer echipa de pe Old Trafford a castigat toate meciurile pe teren strain. Manchester United are al doilea cel mai bun atac din Premier League in deplasare.

Patru din ultimele cinci meciuri directe intre Arsenal si Manchester United au produs peste 2.5 goluri.

Manchester United a castigat ultimele doua meciuri in deplasare cu Arsenal, 3-1 in campionat in 2 decembrie 2017 si 3-1 in Cupa Angliei pe 25 ianuarie 2019.



Duel cu miza de Liga Campionilor intre Arsenal si Manchester United