Premier League

Derby de clasament intre Tottenham si Chelsea

Sursă foto: twitter.com/

Cele doua formatii londoneze sunt despartite de un singur punct inaintea meciului direct programat, duminica, pe arena de un miliard de euro a lui Tottenham.

Tottenham a inceput perfect noul sezon din Premier League, cu trei victorii la rand fara gol primit (1-0 cu Manchester City, Wolverhampton si Watford).

Etapa precedenta Tottenham a suferit un dus rece fiind invinsa de Crystal Palace cu un categoric 3-0.

La mijlocul saptamanii cei de la Tottenham au remizat in deplasare cu Rennes (2-2) in prima etapa din grupele Conference League.

Chelsea are trei victorii si o remiza in primele patru etape de campionat.

Echipa lui Thomas Tuchel a scos patru puncte in precedentele doua deplasari, invingand pe Arsenal (2-0) si remizand cu Liverpool (1-1).

Etapa precedenta Chelsea a dispus de Aston Villa pe teren propriu (3-0), pentru ca in Champions League sa treaca la limita de Zenit (1-0) prin golul marcat de Lukaku.

Echipele probabile

Tottenham: Lloris; Emerson, Sanchez, Romero, Reguilon; Hojbjerg, Skipp, Ndombele; Alli; Kane, Son.

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rudiger; James, Jorginho, Kante, Alonso; Mount, Havertz; Lukaku.

Statistici

Tottenham a primit cele mai multe goluri de la Chelsea dintre toate adversarele intalnite pana acum in Premier League (103).

Chelsea a castigat ultimele doua meciuri in deplasare cu Tottenham. De 16 ani "albastrii" n-au mai castigat trei la rand pe terenul rivalei din nordul Londrei.

Cotele oferite de FORTUNA
Tottenham - 5.50 | Egal - 3.75 | Chelsea - 1.73



Derby de clasament intre Tottenham si Chelsea