Premier League

David Beckham si "Generatia de Aur" a Angliei vor sa cumpere Manchester United cu £2mld

Fostele glorii ale lui Manchester United din anii '90, in frunte cu David Beckham se afla in discutii sa cumpere clubul cu suma de doua miliarde de lire sterline (in jur de 2,4 milioane de euro). In spate se afla o familie bogata din Qatar, la care Becks are relatii, iar mutarea vine pe fondul lipsei de interes a familei Glazer, cea care detine inca acest club.

David Beckham, Ryan Giggs, Paul Scholes, Gary Neville, Phil Neville si Nicky Butt ar putea deveni oamenii din fata de la Manchester United. Un consortiu arab multimiliardar, finantat de petrodolarii din Qatar, doreste sa cumpere legendarul club de la Joen si Avram Glazer, cei care l-au achizitionat in 2005.

Relatia lui Beckham cu arabii bine dupa lunile petrecute la PSG, clun detinut de oameni de afaceri din Qatar. Arabii ar urma sa cumpere 90 de procente din actiunile clubului si sa ii puna in fata pe Beckham si Compania.

Anuntul a fost facut de ziarul The Sun, dar a fost negat de club, iar jucatorii nu au reactionat.

United este evaluat la 2 miliarde de euro, desi se afla intr-o perioada foarte proasta, trecand prin poate cel mai slab sezon din istrorie. 



David Beckham si "Generatia de Aur" a Angliei vor sa cumpere Manchester United cu £2mld