Premier League

Costel Pantilimon contribuie la schimbarea liderului in Premier League

Internationalul nostru Costel Pantilimon a fost integralist, sambata dupa-amiaza, in poarta lui Sunderland la meciul de pe Old Trafford cu Manchester United din etapa a 7-a a campionatului englez.

Pantilimon a incasat trei goluri si astfel Manchester United urca pe primul loc in clasamentul din Premier League, profitand si de infrangerea categorica suferita de rivala locala Manchester City in deplasare cu Tottenham (1-4).

Depay a deschis scorul in prelungirile primei reprize cu o reluare din fata portii in urma recentrarii lui Mata. Nimic de facut din partea lui Pantilimon la aceasta faza.

Nu acelasi lucru se poate spune despre faza din minutul 46, cand Martial a centrat la prima bara pentru Rooney si acesta a trimis in poarta chiar de langa Pantilimon.

Pentru Rooney acesta a fost primul gol dupa 11 meciuri in Premier League si exact 1000 de minute de sterilitate pentru atacantul nationalei Angliei.

Cu aceasta reusita Rooney a ajuns la egalitate in topul marcatorilor lui Manchester United cu Denis Law (171 goluri fiecare). Doar Bobby Charlton (199) si Jack Rowley (182) au mai multe goluri inscrise in tricoul lui United.

Juan Mata a inchis tabela in minutul 90 cu un sut din sase metri la vinclu. Din nou Pantilimon nu a avut reactie, dar nici nu ar fi putut sa faca prea multe din acea pozitie de finalizare a lui Mata.

Manchester United urca pe primul loc in clasament, cu 16 puncte, unul in fata celor de la Manchester City, in timp ce Sunderland ramane lanterna rosie din Premier League, cu doua puncte din 21 posibile.



Costel Pantilimon contribuie la schimbarea liderului in Premier League