Premier League

Chelsea scufunda Liverpool in afara locurilor de Champions League

Liverpool ocupa primul loc in Premier League inaintea Craciunului, iar dupa numai doua meciuri echipa din orasul celebrilor Beatles a coborat pe cinci in spatele rivalei locale Everton.

Pentru cormorani meciul cu Chelsea de duminica a fost un Deja Vu dupa cele petrecute de Boxing Day pe terenul lui Manchester City.

Acum, la fel ca si pe Etihad Stadium, Liverpool a deschis scorul, dar nu a avut forta sa tina de avantaj si a pierdut pentru a doua oara in patru zile cu 2-1.

Skrtel a deschis scorul pentru oaspetii arenei Stamford Bridge cu un sut din fata portii dupa o centrare din lovitura libera. Suarez si Ivanovic, vechi cunostinte dupa episodul celebrei muscatori aplicate de uruguayan sarbului, s-au luptat pentru balon, iar din jucatorul lui Chelsea mingea a ricosat in piciorul lui Skrtel.

Nici macar un sfert de ora complet nu s-au bucurat cormoranii de avantaj si Hazard a restabilit egalitate cu un sut spectaculos din afara careului.

Brazilianul Oscar a condus atacul lui Chelsea si a incercat o pasa in dreapta pentru Eto'o, insa mingea a ajuns dintr-un ricoseu la Hazard, iar belgianul a trimis cu dreptul imparabil pentru Mignolet.

Eto'o a facut 2-1 inaintea pauzei cu o deviere din sase metri, faza la care portarul Mignolet a atins mingea in drumul acesteia spre poarta.

Liverpool a avut o bara prin Cissokho in partea secunda, insa pana la final Chelsea a reusit sa tina re zultat si sa obtina o victorie mare in lupta pentru titlu.

Lider in Premier League dupa 19 etape este Arsenal, echipa care a castigat la Newcastle United cu 1-0, tunarii fiind urmati la un punct de Manchester City si la doua de Chelsea.



Chelsea scufunda Liverpool in afara locurilor de Champions League