Premier League

Chelsea salveaza doua puncte vitale in lupta pentru titlul din Premier League

Liderul Chelsea s-a impus in extremis pe teren propriu in fata celor de la Everton, cu 1-0, miercuri seara, intr-o partida care a contat pentru etapa a 25-a a Premier League.

Pana in minutul 89 cele doua echipe au ramas la egalitate, lasand impresia ca au dat toate golurile in acel 6-3 pentru Chelsea inregistrat in tur pe Goodison Park din Liverpool.

Presiunea londonezilor a dat in cele din urma roade si, in minutul 89, la o faza fixa batuta lung in careul advers, mingea respinsa la limita suprafetei de pedeapsa a fost trimisa cu forta de Willian printr-o padure de picioare la coltul scurt al portii aparate de Howard.

Un gol care poate cantari decisiv in economia luptei pentru titlul si o reusita fara de care Manchester City ar fi revenit la cinci puncte distanta de liderul Chelsea.

Astfel, chiar si cu victoria 4-1 de pe terenul lui Stoke City, “Cetatenii” raman la sapte puncte de londonezi.

Manchester United a revenit pe locul trei in clasament dupa 3-1 acasa cu Burnley, meci in care Smalling a marcat o dubla in prima repriza din postura de rezerva. Doar Cristiano Ronaldo, Van Nistelrooy, Beckham, Scholes, Forland si Solskjaer au mai reusit o asemenea performanta.

Gardos integralist

Cu Florin Gardos toate minutele pe teren, Southampton a fost tinuta in sah pe teren propriu de West Ham United intr-o remiza fara goluri.

In urma acestui rezultat “Sfintii” au coborat pe patru in clasament la un punct de Manchester United.



Chelsea salveaza doua puncte vitale in lupta pentru titlul din Premier League