Premier League

Chelsea - Newcastle, meciul zilei in Premier League

Tinuta in sah ultima oara de Southampton pe teren propriu, Chelsea cauta revansa in fata fanilor la meciul cu Newcastle United.

“Cotofenele” vin pe Stamford Bridge cu foame de victorie, dupa ce Newcastle a obtinut doar doua puncte in ultimele patru meciuri de campionat. 

Vedeti aici cotele de BAUMBET la Chelsea - Newcastle 

De la 1-0 in deplasare cu Huddersfield in 15 decembrie cei de la Newcastle n-au mai invins pe nimeni in Premier League si au ajuns la doar doua puncte de zona retrogradarii. 

Echipa lui Rafa Benitez trebuie sa livreze rezultate si are nevoie sa o faca rapid pentru a se redresa in clasament. 

Chelsea n-a mai castigat pe teren propriu de peste o luna, de la 2-0 cu Manchester City. A urmat infrangerea cu Leicester City (0-1) si egalul amintit mai sus cu Southampton (0-0). 

Dintre echipele de top patru Chelsea a marcat cele mai putine goluri pe teren propriu (19), dar la fel de adevarat este si ca are a doua cea mai buna aparare in meciurile de acasa, cu doar opt goluri incasate. Doar liderul Liverpool a primit mai putin goluri pe teren propriu (3). 

Doua victorii a obtinut Newcastle in cele zece deplasari din acest sezon, 2-1 cu Burnley si 1-0 cu Huddersfield. In rest a mai scos cinci remize de afara. 

Echipa lui Benitez are al treilea cel mai slab atac in deplasare din acest sezon de Premier League, cu doar opt goluri marcate. Doar Cardiff City (6) si Fulham (7) stau mai rau decat Newcastle la acest capitol. 

Chelsea a pierdut o singura data contra lui Newcastle pe teren propriu de la aparitia Premier League in 1992. 

In fiecare din ultimele sase meciuri intre cele doua echipe s-au marcat peste 2.5 goluri. O astfel de miza la meciul de sambata seara este recompensata de BAUMBET cu o cota de 1.70



Chelsea - Newcastle, meciul zilei in Premier League