Premier League

Chelsea mai sufera o infrangere in Premier League. Mourinho a vrut sa intre peste arbitri

Campioana sezonului trecut Chelsea a fost invinsa, duminica dupa-amiaza, de “ciocanarii” de la West Ham United, formatie eliminata de Astra Giurgiu in preliminariile Ligii Europa, dar care acum ajunge pe locul secund in Premier League.

West Ham s-a impus cu 2-1 printr-un gol marcat in minutele finale de Andy Caroll, iar cu acest rezultat formatia din nordul Londrei ajunge pe locul secund in clasamentul primei ligi engleze.

Ciocanarii au deschis scorul in minutul 17 prin argentinianul Zarate. Acesta a trimis imparabil la coltul scurt.

Chelsea a revenit in meci tot in urma unei faze de la coltul terenului, Cahill reluand din sase metri in poarta cu piciorul drept.

Abia intrat in teren, Caroll a adus victoria lui West Ham cu o reluare din interiorul careului in minutul 79, aducand al 19-lea gol in zece meciuri pentru apararea lui Chelsea. Doar Norwich are o aparare mai slaba, cu 21 de goluri primite.

Jose Mourinho a facut scandal dupa primele 45 de minute si surse de postul britanic Sky Sports anunta ca acesta a fortat usa de la vestiarul arbitrilor pentru a intra peste acestia. Informatia nu este inca una confirmata, dar daca se va dovedi veridica managerul portughez nu va scapa fara cel putin cateva etape de suspendare.

Nervii lui Mourinho au cedat dupa ce arbitrul Jon Moss l-a eliminat in prima repriza pe Nemanja Matic si astfel a fost nevoit sa vada repriza secunad din tribuna.



Chelsea mai sufera o infrangere in Premier League. Mourinho a vrut sa intre peste arbitri