Premier League

Chelsea intra in cursa pentru Lewandowski

Jose Mourinho pregateste un mare transfer la Chelsea, iar aducerea lui Andre Schurlle de la Bayer Leverkusen pentru 18 milioane de euro a fost doar incalzirea.

Noul manager al londonezilor il are in capul listei de achizitii pe Edison Cavani, insa tatal jucatorului spune ca acesta se gandeste mai mult la Real Madrid.

Pretul solicitat de Napoli, 54 milioane de euro, n-ar fi o problema pentru Chelsea, mai ales ca Mourinho il are pregatit drept moneda de schimb si pe Fernando Torres, copilul de suflet al lui Rafa Benitez.

Presa engleza a speculat ca Wayne Rooney s-ar numara si el pe lista transferurilor lui Chelsea, insa mutarea pare putin probabila.

Chelsea a intrat mai nou in cursa pentru Robert Lewandowski, unul dintre atacantii de top ai Europei in acest moment. Cotat de Borussia Dortmund la 25 milioane de euro, Lewandowski este dorit de Manchester United, Real Madrid sau Manchester City.

L-au vrut insa si campionii Europei de la Bayern Munchen, insa Borussia nici nu vrea sa auda de un nou jucator cedat marii rivale din Bundesliga.

“Lewandowski nu va ajunge la Bayern in 2013. Este raspunsul nostru final si i-am informat pe Robert si agentii lui”, declara Hans-Joachim Watzke, presedintele executiv al Borussiei pentru Bild.



Chelsea intra in cursa pentru Lewandowski