Premier League

Chelsea ii da lovitura lui Arsenal pe final

Sursă foto: twitter.com/chelseafc

Primul derby al sezonului de Premier League, derby conform definitiei, le-a adus fata in fata pe Chelsea si Arsenal, intr-un meci din etapa a 2-a.

Chelsea s-a impus, cu 3-2, printr-un gol marcat de Marcos Alonso in minutul 81.

Gazdele de pe Stamford Bridge au condus cu 2-0 dupa reusitele lui Pedro (9) si Morata (20), avantaj pe care Arsenal a avut puterea sa-l anuleze pana la pauza prin Mkhitaryan (37) si Iwobi (41).

Primele doua goluri ale lui Chelsea au fost inscrie pe contraatac, apararea lui Arsenal ridicand de fiecare data mari semne de intrebare.

Mkhitaryan l-a invins pe Kepa, noul portar al lui Chelsea, cu un sut din afara careului la care cel mai scump goalkeeper din lumea putea face mai mult, pentru ca Iwobi sa nu-i dea bascului nicio sansa cu o reluare din pasa aceluias Mkhitaryan.

Meciul se indrepta spre o remiza cand Hazard a inventat o faza in flancul stang si a pasat ideal in sase metri pentru reluarea decisiva a lui Alonso. Din nou apararea lui Arsenal isi arata limitele, iar tunarii raman fara punct in Premier League dupa primele doua etape.

Un meci dens cu numeroase suturi spre si pe poarta, statistica aratand aproape 40 de mingi trimise spre cele doua buturi.

Alte rezultate din etapa a 2-a:

Cardiff - Newcastle 0-0

Everton - Southampton 2-1

Leicester - Wolverhampton 2-0

Tottenham - Fulham 3-1

West Ham - Bournemouth 1-2

 



Chelsea ii da lovitura lui Arsenal pe final