Premier League

Arsene Wenger, abuzat verbal de suporterii lui Arsenal

Managerul Arsene Wenger a avut parte de un tratament inacceptabil din partea unor indivizi care pretind a fi suporterii formatiei Arsenal.

Intr-un material video care circula pe retelele de socializare Wenger este abuzat verbal de un grup in timp ce asteapta un tren dupa infrangerea tunarilor cu Stoke City, scor 2-3.

Echipa din nordul Londrei a ajuns la 13 puncte de liderul Chelsea dupa acest rezultat, dar chiar si daca ar fi fost lanterna rosie in Premier League comportamentul “fanilor” nu are nicio scuza.

In apararea lui Wenger a sarit si fostul mare international englez Gary Lineker, care intr-un mesaj postat pe Twitter a catalogat reactia “suporterilor” ca fiind una “dezgustatoare, lipsita de respect si total inacceptabila”.

Wenger, 65 ani, a cucerit trei titluri in Premier League cu Arsenal si patru Cupe ale Angliei in primii noua ani ai sai pe banca tunarilor. A urmat o perioada de seceta si din 2005 pana sezonul trecut, cand Arsenal a cucerit din nou Cupa Angliei, echipa nu a mai inregistrat niciun succes major.

In ultima perioada Wenger este din ce in ce mai contestat si nu de putine ori fanii au cerut demisia acestuia.



Arsene Wenger, abuzat verbal de suporterii lui Arsenal