Premier League

Arsenal l-a luat pe Higuain si trateaza cu Rooney

In cele din urma Arsenal a pus mana pe atacantul argentinian Gonzalo Higuain de la Real Madrid pentru o suma record pentru formatia pregatita de Arsene Wenger.

Arsenal si Real Madrid s-au inteles noaptea trecuta pentru transferul lui Higuain pe Emirates contra sumei de 23 milioane de lire sterline, informeaza presa engleza.

Atacantul argentinian va efectua vizita medicala in cursul zilei de miercuri, dupa care va semna un contract pe trei ani cu un salariu de 100.000 de lire sterline pe saptamana.

Transferul a fost confirmat de tatal jucatorului, Jorge, iar pentru Arsenal reprezinta mutarea de care tunarii aveau nevoie pentru a se bate in continuare la varful ierarhiei din Premier League.

Higuain, 25 ani, este cel mai scump transfer al lui Arsenal din ultimii ani, in conditiile in care Wenger este recunoscut ca un manager care nu arunca sume exorbitante pe jucatori deja consacrati.

Presa din Anglia mai noteaza ca Wenger incearca si o alta lovitura pe plan intern tratand cu Wayne Rooney. Internationalul englez sta in cumpana daca sa continue sau nu la Manchester United dupa retragerea lui Sir Alex Ferguson.



Arsenal l-a luat pe Higuain si trateaza cu Rooney