Premier League

Arsenal incearca o mutare de forta pe piata transferurilor

Cea mai titrata echipa din istoria Cupei Angliei dupa trofeul cucerit in acest an doreste ca sezonul urmator sa se implice in lupta pentru titlul din Premier League.

Pentru aceasta managerul celor de la Arsenal, Arsene Wenger, a lansat o oferta de 40 de milioane de euro pentru transferul pe Emirates a atacantului argentinian Gonzalo Higuain de la Napoli.

Jucatorul ar agreea mutarea, insa patronul gruparii italiene, Aurelio De Laurentiis, nu este de acord cu suma propusa si solicita cu zece milioane mai mult pe jucatorul sau emblematic.

Higuain s-a mai aflat pe radarul celor de la Arsenal in urma cu doi ani, pe cand argentinianul evolua in tricoul formatiei spaniole Real Madrid.

In varsta de 27 ani, Higuain mai are contract cu Napoli pana in 2018, dar este tentat sa faca pasul intr-un campionat superior celui italian si de asemenea este animat de perspectiva evolutiei in Champions League.

Napoli a ratat finala Europa League in sezonul recent incheiat si nu a reusit sa se claseze in Italia pe un loc care sa o duca in cea mai importanta competitie europeana.



Arsenal incearca o mutare de forta pe piata transferurilor