Ligue 1

Mbappe a fugit ca ars de arabi la Paris, aflați cu 1 miliard de euro în buzunar

Sursă foto: https://twitter.com/sportbible

Arabii de la Al-Hilal au venit special la Paris să îl convingă pe Kylian Mbappe să îi dea 700 de milioane de euro, dar fotbalistul nici nu a vrut să se vadă cu ei. PSG a agreat să îl vîndă către Al Hilal, doar-doar să nu îl scape pe gratis în 2024.
Mbappe e e vânzare. PSG a aflat că vrea să plece gratis și îi pună bețe în roate
Giannis Antetokounmpo, glumă virală despre telenovela Mbappe

Kylian Mbappe a refuzat orice discuție cu reprezentanții clubului Al-Hilal, prezenți miercuri la Paris. Clubul saudit a făcut o ofertă de 300 de milioane de euro lui PSG pentru a încerca să-l recruteze pe atacant, conform ziarului francez de sport L'Equipe.

În timp ce clubul Al-Hilal a derulat un plan cu mijloace financiare aproape nelimitate pentru a încerca să profite de conflictul său cu PSG, atacantul de 24 de ani și anturajul său au respins orice discuție cu clubul din Riad, care i-a recrutat deja în această vară pe Kalidou Koulibaly (Chelsea) și Sergej Milinkovic-Savic (Lazio Roma) pentru 64 M€.

Al-Hilal ar fi putut ofer un pachet special pentru Mbappe de 700 de milioane de euro pentru doar un an de zile, pe lângă cele 300 pentru PSG, care inițial fuseseră 200. Totalul ar fi de 1 miliard de euro!

Al-Hilal a trimis o delegație la Paris săptămâna aceasta, cu mai multe obiective. Primul a constat în finalizarea sosirii lui Malcom (Zenith Saint-Petersburg), pentru o sumă estimată la 60 de milioane de euro. Fostul atacant de la Bordeaux și Barcelona a avut vizita medicală în capitala Franței. Saudiții, instalați în palatul Georges-V, sperau să profite de ocazie pentru a aprofunda dosarul Mbappe. Arabii au făcut o ofertă de 300 de milioane de euro către PSG și au fost autorizați să discute cu jucătorul, în prezent exclus din stagiul din Japonia și Coreea de Sud, la un an înainte de încheierea contractului.

Real Madrid rămâne favorită
Unele surse au menționat suma - greu de verificat - de 700 de milioane de euro salariu pentru un sezon pentru Mbappe, la Al-Hilal.

Tăcut de când Mbappe a fost lăsat acasă de PSG înainte de turneul asiatic, anturajul său a respins orice posibilitate de discuție cu Al-Hilal și exclude complet o plecare în Arabia Saudită. Clubul favorit care să-l întâmpine pe Mbappe, în această vară sau în iunie viitor la finalul contractului, rămâne (de departe) Real Madrid.

Conștienți de șansele reduse de a reuși în cazul Mbappe, emisarii clubului saudit ar fi gata să discute despre venirea lui Victor Osimhen (24 de ani), atacantul Napoli.

PSG nu dorește să îl lase pe Mbappe să plece liber de contract la finalul sezonului 2023/2024 și dorește să îl vândă oriunde. De aceea, PSG agrea oferta de la Al-Hilal.



Mbappe a fugit ca ars de arabi la Paris, aflați cu 1 miliard de euro în buzunar