Ligue 1

Mbappe e e vânzare. PSG a aflat că vrea să plece gratis și îi pună bețe în roate

Un nou capitol neașteptat se scrie în telenovela Mbappe la PSG. Jucătorul nu va pleca sâmbătă cu echipa în Japonia, iar echipa l-a pus la vânzare după ce a aflat că vrea să plece gratis.

PSG a decis să nu îi mai reînnoiască contractul și să nu îl ia pe Mbappe în turneul amical din Asia.

Francezii bănuiesc că are deja o înțelegere cu o altă echipă din 2024, pentru a putea pleca liber de contract la anul.

PSG arată astfel că nu face nici o concesie și că este mai puternică față de orice jucător, fie el azi Mbappe sau ieri Messi. Deși la Messi a fost prostie, să lași să plece un campion mondial, este altă discuție.

Parisul nu poate trece peste faptul că Mbappe a jucat șapte ani aici și acum trădează dorind să plece liber de contract, după ce a jurat că nu va părăsi niciodată clubul pe gratis.

Cei de la PSG afirmă că sunt „paralizați” cu situația lui Mbappe, fie că el va rămâne sau va pleca și că a încercat de mai multe ori, fără succes, să se așeze la masă cu jucătorul pentru a hotărî termenii prelungirii contractului.

Fără răspuns din partea lui Mbappe, clubul a considerat că acesta are o înțelegere fermă cu un alt club dorind să plece pe gratis la final de contract, în 2024, și nu l-a mai luat în turneul amicale din Japonia și Coreea.

Mai mult, PSG vrea să îl vândă și a anunțat că vrea să audă ofertele cluburilor interesate, afirmând că are deja mai multe sunt interesate.



Mbappe e e vânzare. PSG a aflat că vrea să plece gratis și îi pună bețe în roate