Ligue 1

Mbappe a dezvaluit ce i-a spus lui Messi dupa finala Cupei Mondiale

Sursă foto: twitter.com/

Kylian Mbappe rupe tacerea dupa pierderea finalei Cupei Mondiale din Qatar si a dezvaluit intr-un interviu ce i-a spus lui Lionel Messi, rivalul sau din finala mondiala si totodata coechipierul sau de la echipa de club.

"Am discutat dupa meci, l-am felicitat, pentru ca si-a dorit foarte mult sa castige. Si eu mi-am dorit de asemenea, dar am esuat. E o infrangere pe care n-o pot digera. Clubul meu nu este responsabil pentru esecul de la nationala, asa ca trebuie sa revin la cea mai buna energie pe care o pot avea", a declarat Mbappe, anunta sofoot.com

Acesta a fost intrebat si despre cum a vazut bucuria nepotrivita a portarului argentinian Emiliano Martinez.

"Cum sarbatoresc unii si altii nu e problema mea. Nu trebuie sa-ti consumi energia cu astfel de lucruri inutile. Cel mai important pentru mine este sa dau tot ce am mai bun pentru echipa de club. Il asteptam pe Leo sa revina si sa incepem sa castigam meciuri si sa marcam goluri din nou", a mai spus Mbappe.

Pana la revenirea lui Lionel Messi la Paris asteptata pentru 3 ianuarie, Mbappe a marcat golul victoriei pentru PSG in meciul de campionat cu Strasbourg (2-1). Un penalty pe care tot el il obtinuse.



Mbappe a dezvaluit ce i-a spus lui Messi dupa finala Cupei Mondiale