Ligue 1

Mbappe evita surpriza pentru PSG la primul meci dupa Cupa Mondiala

Sursă foto: https://twitter.com/PSG_English/

Internationalul francez Kylian Mbappe a fost integralist pentru Paris Saint-Germain in partida de campionat cu penultima clasata Strasbourg, miercuri seara, in etapa a 16-a din Ligue 1, meci castigat de liderul din Franta, cu 2-1, la ultima faza a meciului.

Kylian Mbappe a obtinut lovitura de la 11 metri pe care tot el a transformat-o pentru o victorie obtinuta cu greu in fata unei echipe care a fost foarte aproape de surpriza.

PSG a deschis scorul prin Marquinhos, in minutul 14, cu o lovitura de cap din centrarea lui Neymar. O faza fixa in flancul stang obtinuta de acelasi Mbappe.

Strasbourg a restabilit egalitatea dupa pauza printr-un autogol al aceluias Marquinhos, dupa o minge pierduta de Verratti in propria jumatate de teren.

Adrien Thomasson a trimis spre poarta din unghi. Mingea ar fi ajuns in bratele lui Gigio Donnarumma in absenta devierii lui Marquinhos in propria poarta.

Situatia s-a complicat pentru PSG in minutul 62, cand Neymar a primit doua galbene in mai putin de trei minute, al doilea pentru o simulare in careul advers, si a fost eliminat din joc.

PSG isi consolideaza primul loc in clasamentul din Ligue 1, cu un avans de opt puncte fata de Lens, echipa cu un meci mai putin disputat.

Echipa din capitala Frantei este singura fara infrangere in 16 etape.

Mbappe a devenit primul jucator francez care inscrie 32 de goluri intr-un an calendaristic in prima liga franceza, dupa Just Fontaine, in 1958.



Mbappe evita surpriza pentru PSG la primul meci dupa Cupa Mondiala