Ligue 1

David Beckham a socat cu privire la salariul sau la PSG

Englezul a semnat un contract valabil pe o perioada de 5 luni cu PSG, fiind cel mai batran jucator din Ligue 1. La conferinTa de presa organizata cu ocazia prezentarii oficiale, Beckham a socat pe toata lumea cand a vorbit despre salariul sau la clubul francez.


"Am decis sa nu primesc salariu. ToTi banii pe care ar fi trebuit sa ii primesc vor fi folosiTi in scopuri caritabile in Paris. Nu am decis inca suma pe care o vor oferi", a declarat fotbalistul de 37 de ani.

Beckham a mai spus ca nu vrea ca aventura lui in FranTa sa se incheie dupa implinirea celor 5 luni din contract: "Nu este un proiect pe termen scurt pentru mine. Poate doar in ceea ce priveste jocul. Poate ca am semnat contractul doar pana la finalul sezonului insa consider ca voi face parte din acest club in viitor. Vreau sa ajut acest club sa creasca, sa ajut prima liga franceza. Nu ma astept sa vin la aceasta echipa si sa fiu titular in fiecare meci. Trebuie sa muncesc pentru asta. Vreau sa ajut echipa in orice fel posibil"

Onlinesport: Irina Maxim



David Beckham a socat cu privire la salariul sau la PSG