Liga 1

Wesley, spre Steaua

Adrian Porumboiu a dezvaluit ca a discutat cu Gigi Becali despre transferul brazilianului Wesley la Steaua, care s-ar putea parafa in iarna.
Finantatorul vasluienilor a anuntat joi seara ca nu s-ar opune unui transfer al lui Wesley la Steaua in cazul in care brazilianul s-ar intelege cu sefii Stelei.

"Am vorbit cu Gigi Becali, am ramas si am glumit mai mult si am stabilit ca e prea devreme sa vorbim despre asa ceva. Ramane sa vedem cum va sta Steaua la final de an, cum va sta si Vasluiul, iar apoi vom vedea. Daca un jucator este multumit si se intelege cu un club si vine si ne spune sa ne intelegem si noi, nu putem sa-l oprim", a spus Porumboiu la Digi Sport.

Wesley are cel mai mare salariu de la Vaslui, 480.000 de euro pe sezon, dar Becali spune ca il poate face pe brazilian sa vina la Steaua pe un salariu de patru ori mai mic.

"O sa vedeti ca Wesley va juca la Steaua pe un salariu de 120.000 de euro pe sezon", a afirmat Becali despre jucatorul care in acest sezon a marcat 11 goluri in 14 meciuri.

Onlinesport


Wesley, spre Steaua