Liga 1

Weekend-ul derby-urilor în prima ligă din România

Finalul de săptămână aduce în Liga 1 două dueluri care vor umple, fără doar și poate, stadioanele pe care se dispută. Arena Națională găzduiește sâmbătă (9 martie – ora 20:00) duelul bucureștean dintre Rapid și FCSB, un meci anunțat cu casa închis, pentru ca o zi mai târziu, de la 20:45, arena din Bănie să fie gazda duelului local dintre FCU Craiova 1948 și Universitatea Craiova.

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, zece pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de la finalul acestei săptămâni am ales două meciuri de fotbal din Liga 1 și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de zece piețe de pariere, pe același bilet, pentru o cotă de peste 40!

Rapid – FCSB (sâmbătă, 20:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.72)
Șansă dublă – 1X (cota 1.52)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.45)
Rapid cornere – Peste 4.5 (cota 1.65)
Total cartonașe prima repriză – Sub 2.5 (cota 1.65)

Duel între primele două clasate din Liga 1 după 29 de etape. FCSB este lider autoritar cu un avans de 12 puncte față de Rapid. Meciul are o miză importantă, pentru că la final se va trage linie și punctele vor fi înjumătățite la intrarea în playoff.

FCSB este neînvinsă în ultimele cinci etape, interval în care a înregistrat patru victorii și o remiză.

Rapid are trei victorii, o remiză și o înfrângere în ultimele cinci etape.

Cu 53 de goluri marcate, FCSB are cel mai bun atac din prima ligă, la egalitate cu CFR Cluj. Formația roș-albastră propune cea mai solidă apărare, cu doar 24 de goluri primite.

FCSB este cea mai bună echipă din Liga 1 în deplasare, unde a obținut nouă victorii, patru remize și are o singură înfrângere.

Pe teren propriu Rapid este o echipă greu de înfrânt, giuleștenii venind după patru meciuri câștigate la rând în fața propriilor suporteri.

Rapid are cel mai bun atac din Liga 1 în meciurile de acasă, marcând de 32 de ori.

FCSB a marcat cele mai multe goluri în deplasare sezonul acesta (27).

Ultimele trei meciuri directe au fost câștigate de Rapid, iar giuleștenii au obținut victoria la ultimele două confruntări din deplasare, în meciuri cu goluri de ambele părți (GG).

FCSB a învins ultima oară pe Rapid în noiembrie 2022.

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova (duminică, 20:45)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.83)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.40)
FC U Craiova 1948 cornere – Peste 3.5 (cota 1.70)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.36)

Universitatea Craiova este neînvinsă în ultimele șase etape, interval în care a înregistrat trei victorii și trei remize.

Rivala locală de la FC U Craiova 1948 a obținut un singur punct în ultimele cinci etape, având o singură victorie în precedentele șase etape.

În tur, cele două echipe din Craiova au remizat scor 1-1 într-un meci cu nu mai puțin de zece cartonașe galbene.

Doar un meci din ultimele cinci directe a avut peste 2.5 goluri.

Ambele echipe au marcat în doua din precedentele cinci meciuri între echipele din Craiova.

Cota 44.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Rapid – FCSB și FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 44.00, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi 440,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele zece pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.



Weekend-ul derby-urilor în prima ligă din România